Op zoek naar werk?

Vacatures

Bekijk ons actuele aanbod van vacatures en solliciteer!

Direct inschrijven

Schrijf je in en wij gaan op zoek naar de perfecte baan!

WAT LEUK DAT JE ONS HEBT GEVONDEN!

Wat leuk dat je ons hebt gevonden. We zijn heel nieuwsgierig naar wie jij bent en wat we voor jou kunnen betekenen!

&Zo Arbeidsbemiddeling is specialist in het bemiddelen van werkzoekenden, naar een vaste of tijdelijke baan in de sectoren; Industrie en Techniek, Logistiek en Warehousing, Administratie en Commercie. We bemiddelen in alle functieniveau’s, van ongeschoolde arbeid tot HBO+. We maken geen onderscheid en vinden voor iedereen de uitdaging die echt bij je past. Of je nu parttime of fulltime wilt werken, of je nu net aan je loopbaan begint, of al jaren ervaring op je CV geschreven hebt staan.

Wij zijn &Zo! &Wie ben jij?

Veelgestelde vragen over onze werkwijze

Wat kunnen jullie voor me betekenen?

We brengen je graag in contact met onze inleners en doen dit door een uitgebreid profiel van jou op te maken. Hiervoor voeren we eerst een persoonlijke intake. Bij ons op kantoor of via Skype of Facetime; jij mag kiezen! Aan de hand van jouw CV en onze persoonlijke indruk maken we een profiel op en stellen we je voor op een vacature. Zijn er op dit moment geen interessante vacatures, dan zoeken we gericht naar je ideale baan. We bereiden samen jouw sollicitatiegesprek voor, zodat je zonder zenuwen aan je gesprek kunt beginnen. Al snel heb jij een streepje voor bij onze inlener. Heb jij uiteindelijk de beste indruk achtergelaten en krijg jij de baan gegund, dan ontvang je jouw nieuwe arbeidsovereenkomst.

&Zo doen wij dat!

Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven kan snel en heel eenvoudig. Je kunt gericht solliciteren op een van onze vacatures in onze databank. Ook kun je een open sollicitatie achterlaten door op de knop “Online inschrijven” te klikken. We nemen binnen een werkdag na je online inschrijving contact met je op en plannen een persoonlijke intake. Dit kan bij ons kantoor in Haps, maar ook online, via Skype of Facetime. Mocht je nog aan het werk zijn en discreet solliciteren, dan voeren wij je gesprek buiten werktijd. Je kunt natuurlijk ook binnen lopen in ons kantoor in Haps. Wanneer mogelijk maken we direct tijd voor je. Wil je zeker weten dat er ruimte is voor een intakegesprek, bel of app dan even vantevoren. 

&Zo doen wij dat!

Wat maakt jullie anders dan anderen?

We doen ons werk met veel passie en hechten waarde aan persoonlijk contact. We zijn nieuwsgierig naar wie jij bent en onderzoeken samen met jou welke baan bij je past. Waar nodig denken we mee over het vergroten van jouw kansen op de arbeidsmarkt, o.a. door het faciliteren van opleidingen en certificeringen. We bereiden je goed voor op je sollicitatiegesprek en zorgen dat je zelfverzekerd op gesprek kunt. We investeren in onze ondersteunende systemen, zodat je telkens snel en adequaat antwoord krijgt op je vragen.

Onze deur staat altijd voor je open en we zien je heel graag, voor een praatje of wanneer je een goed en professioneel advies kunt gebruiken. En uit alles wat we doen, zal altijd onze waardering voor jou blijken.

&Zo doen wij dat!

Klik hier voor meer veelgestelde vragen!

× Chat