Over ons

&Zo Arbeidsbemiddeling is specialist in de bemiddeling van vast en tijdelijk personeel in de sectoren: Industrie en Techniek, Logistiek en Warehousing, Administratie en Commercie.

We richten ons, vanuit onze locatie in Haps (Cuijk), op de lokale arbeidsmarkten in Noord- Oost Brabant, de kop van Noord- Limburg en de regio Nijmegen, Maas en Waal. 

Met een jarenlange recruitment ervaring in de bovengenoemde sectoren, weten wij als geen ander hoe we vraag en aanbod op een daadkrachtige en bevlogen manier bij elkaar kunnen brengen. 

&Zo Doen Wij Dat.

“Het is ons doel de best passende werkomgeving voor gepassioneerde werkzoekenden te vinden en met deze arbeidskrachten, onze klanten continuïteit in het werkproces te garanderen. De juiste kracht, op de juiste plek. We doen wat we beloven, snel en goed. Met elkaar bieden we een ongekende meerwaarde op de lokale arbeidsmarkten.”

Sanne Claassen- van Daal

Eigenaresse, &Zo Arbeidsbemiddeling

Daadkracht

Bij &Zo doen we wat we beloven.

We zijn eerlijk, transparant en aanspreekbaar, snel en doeltreffend. Onze passie klinkt door in alles wat we doen. 

Partnerschap

Bij &Zo zorgen we voor elkaar. 

Samen groeien, samen werken aan de toekomst. Echte toegevoegde waarde in onze samenwerking.

Vakmanschap

Bij &Zo garanderen we onze inleners continuïteit in het werkproces.

De juiste mensen op de juiste plek, met naleving van wet- en regelgeving. 

Sanne Claassen- van Daal

Sanne Claassen- van Daal

Eigenaresse

Op 11 maart 1986 werd Sanne, als tweede dochter van een ondernemersstel, in Boxmeer, geboren. Al in haar jonge jaren werd duidelijk dat Sanne, net als haar moeder, in de wieg is gelegd voor het leggen van contacten. Oprecht nieuwsgierig en vol interesse neemt Sanne de tijd om de mensen om haar heen te leren kennen. Als schoolgaand kind stond zij op zaterdagen, met een kraampje met kleding in de sale, voor haar moeders kledingzaak in Haps. Samen met haar man Simon kreeg zij 2 kinderen, zoons Noah (2010) en Nimm (2014). Haar gezin neemt een belangrijke plek in haar leven in. Zij wonen nog altijd in het dorp waar zij zo thuis zijn, Haps.

In 2018 zette Sanne de stap naar zelfstandig ondernemerschap en opende zij vol trots de deuren van haar “&Zo Arbeidsbemiddeling“. Aan de Kalkhofseweg 41- a1 in Haps kreeg Sanne haar eigen plek in het bedrijfspand van haar vader. Het is op deze stek dat &Zo Arbeidsbemiddeling zich inzet om werkgevers en werkzoekenden duurzaam met elkaar te verbinden.

Haar dienstverlenende karakter, in combinatie met haar onvermoeibare doorzettingsvermogen en vakinhoudelijke kennis van de arbeidsmarkt, maken van Sanne een partner waar je nimmer tevergeefs een beroep op doet. Goudeerlijk, transparant, ondernemend en deskundig.

Ik ben overtuigd! Wij passen bij elkaar.

× Chat