Over &ZO

Zo Arbeidsbemiddeling is specialist in de bemiddeling van vast en tijdelijk personeel in de sectoren: Industrie en Techniek, Logistiek en Warehousing, Administratie en Commercie. We richten ons, vanuit onze locatie in Rijkevoort (Gemeente Land van Cuijk), op de lokale arbeidsmarkten in Noord- Oost Brabant, de kop van Noord- Limburg en de regio Nijmegen, Maas en Waal. Met een jarenlange recruitment ervaring in de bovengenoemde sectoren, weten wij als geen ander hoe we vraag en aanbod op een daadkrachtige en bevlogen manier bij elkaar kunnen brengen. We doen wat we beloven, snel en goed. Met elkaar bieden we een ongekende meerwaarde op de lokale arbeidsmarkten.

&Zo Doen Wij Dat.

Daadkracht

Bij &Zo doen we wat we beloven.

We zijn eerlijk, transparant en aanspreekbaar, snel en doeltreffend. Onze passie klinkt door in alles wat we doen. 

Partnerschap

Bij &Zo zorgen we voor elkaar.

Samen groeien, samen werken aan de toekomst. Echte toegevoegde waarde in onze samenwerking.

Vakmanschap

Bij &Zo garanderen we onze inleners continuïteit in het werkproces.

De juiste mensen op de juiste plek, met naleving van wet- en regelgeving.

Ben je overtuigd en denk je: wij passen bij elkaar? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op!

Sanne Claassen- van Daal
Eigenaresse

Op 11 maart 1986 werd Sanne, als tweede dochter van een ondernemersstel, in Boxmeer, geboren. Al in haar jonge jaren werd duidelijk dat Sanne, net als haar moeder, in de wieg is gelegd voor het leggen van contacten. Oprecht nieuwsgierig en vol interesse neemt Sanne de tijd om de mensen om haar heen te leren kennen. Als schoolgaand kind stond zij op zaterdagen, met een kraampje met kleding in de sale, voor haar moeders kledingzaak in Haps. Samen met haar man Simon kreeg zij 2 kinderen, zoons Noah (2010) en Nimm (2014). Haar gezin neemt een belangrijke plek in haar leven in. 

In 2018 zette Sanne de stap naar zelfstandig ondernemerschap en opende zij vol trots de deuren van haar “&Zo Arbeidsbemiddeling“. In Haps kreeg Sanne haar eigen plek in het bedrijfspand van haar vader. In 2023 verhuisde Sanne met haar gezin en bedrijf naar Rijkevoort. Het is op deze stek dat &Zo Arbeidsbemiddeling zich inzet om werkgevers en werkzoekenden duurzaam met elkaar te verbinden.

Haar dienstverlenende karakter, in combinatie met haar onvermoeibare doorzettingsvermogen en vakinhoudelijke kennis van de arbeidsmarkt, maken van Sanne een partner waar je nimmer tevergeefs een beroep op doet. Goudeerlijk, transparant, ondernemend en deskundig.

  Simon Claassen
  Manager Marketing en Communicatie

  In augustus 1982 wordt in Arnhem, als oudste zoon van zijn ouders, Simon Claassen geboren. Creatief en sociaal, twee woorden die Simon al van kinds af aan goed omschrijven. Niets staat hem dan ook in de weg om maar liefst twee creatieve studies met groot succes af te ronden. Een vakopleiding aan het Sint Lukas brengt Simon later in Brussel, alwaar hij een Master in Film Fictie afrond.

  In 2023 zet Simon de stap om samen met zijn vrouw “&Zo Arbeidsbemiddeling” verder voort te zetten. Op de nieuwe stek in Rijkevoort slaat Simon samen met Sanne de handen ineen om lokale ondernemers duurzaam te verbinden met werkzoekenden in de regio. Simon neemt naast alle marketinguitingen en het Social media beleid, het schrijven van vacatures, het regisseren en verzorgen van beeldmateriaal en het opmaken van cv’s, ook de backoffice taken voor rekening.

  Met humor en creativiteit weet Simon overal het juiste &Zo sausje overheen te gieten. Voor klanten en flexwerkers is hij een prettig aanspreekpunt in de omgang en een grote kracht in het omzetten van gevoel en tekst, naar beeld. Creatief, punctueel, sociaal en enthousiast.

   × Chat