Werken bij Pret Inn

Pret inn Malden is de leukste binnenspeeltuin van Gelderland. Met volop uitdagende attracties voor kids. Maar ook veilig, overzichtelijk en schoon. Plus goede wifi. Zonder lawaai ook dankzij geluidsdempende effecten. Heel fijn in de zomer: de prettige koelte uit de geavanceerde airco. En niet in de laatste plaats: lekker en gevarieerd eten, zelf gemaakt of van de beste leveranciers uit de regio. Een plezier om hier te mogen werken!

In een paar jaar tijd is Pret inn uitgegroeid tot een van de populairste kinderbestemmingen in Gelderland. Het concept slaat aan: behalve speelplezier voor de kids heeft Pret inn ook oog voor wat ouders, opa’s en oma’s willen. Met een brasserie, sfeervolle zithoek, buitenterras en uitzicht over de natuur.

Samenwerking met &Zo Arbeidsbemiddeling

Om bezoekers altijd optimaal in de watten te kunnen leggen is Pret Inn enkele jaren geleden een samenwerking met &Zo Arbeidsbemiddeling gestart. &Zo ontzorgt Pret Inn op het gebied van werving en uitbetaling van medewerkers. Zo maken wij de vacatureteksten, zoeken wij actief naar kandidaten, plaatsen wij vacatures op diverse platformen en voeren wij de sollicitatiegesprekken. Een gesprek bij Pret Inn is daarnaast ook standaard en geeft jou een goede indruk van waar je komt te werken.

Goed salaris, toffe collega’s en een fijne werksfeer!

Medewerkers ervaren de sfeer binnen Pret Inn als bijzonder prettig. Een leuke groep collega’s die met elkaar hard werken om kleine en grote gasten een fijne dag te bezorgen. Pret Inn staat niet voor niets bekend als de leukste binnenspeeltuin van Gelderland!

Als werknemer van Pret Inn kun je rekenen op een goed salaris, toffe collega’s en een fijne werksfeer!

Vacatures bij Pret Inn

Pret Inn is een horecabedrijf. Werkzaamheden die voorkomen binnen het bedrijf bestaan uit; keuken- kassa- en schoonmaakwerkzaamheden, het te woord staan en tot dienst zijn van gasten, het begeleiden van kinderfeestjes en alle overige werkzaamheden waar je samen met je collega’s de schouders onder zet. Er zijn regelmatige leuke vacatures, waarvan de meeste parttime op doordeweekse dagen of weekend- en vakantiebanen die perfect combineren met een studie of andere kleinere baan.

Bekijk onze actuele vacatures binnen Pret Inn >

× Chat