Persbericht

Haps, 22 december 2021 

Nuvita BV en &Zo Arbeidsbemiddeling zetten samenwerking voort! 

Nuvita BV blijft de komende jaren samenwerken met &Zo Arbeidsbemiddeling en bekrachtigd de samenwerking met een exclusieve overeenkomst. 

&Zo Arbeidsbemiddeling verzorgt voor Nuvita BV de werving en voorselectie van vaste medewerkers en flexibele arbeidskrachten. 

De voortgezette samenwerking is onlangs bekrachtigd en beide partijen reageren hier verheugd op. “Nuvita is een zeer gewaarde partner binnen onze klantenportefeuille. Een vooruitstrevend, modern familiebedrijf waar het om de mensen gaat. Een stuk DNA dat wij samen delen en waarin we elkaar telkens weer vinden”, aldus directeur Sanne Claassen- van Daal, &Zo Arbeidsbemiddeling.

Over Nuvita

Nuvita is al ruim 20 jaar een betrouwbare partner in het tabletteren, capsuleren, coaten en verpakken van voedingssupplementen. 

Nuvita is een echt familiebedrijf, opgericht door mensen met kennis, de juiste opleiding en veel ervaring binnen de industrie. Nuvita is groot geworden door te doen waar zij goed in zijn; proactief met klanten meedenken, kwalitatieve producten verzorgen en korte levertijden hanteren. Dankzij hoogstaande technologie, betrokken medewerkers en een transparante werkwijze zijn alle wensen welkom én bespreekbaar. Omdat Nuvita meedenken met klanten zo belangrijk vindt, houden zij de lijntjes kort en is snel schakelen essentieel. 

Over &Zo Arbeidsbemiddeling 

&Zo Arbeidsbemiddeling is specialist in de bemiddeling van vast en tijdelijk personeel in de sectoren; Industrie en Techniek, Logistiek en Warehousing, Administratie en Commercie. 

Vanuit de locatie in Haps richt &Zo Arbeidsbemiddeling zich op de lokale arbeidsmarkten in Noord- Oost Brabant, de Kop van Noord- Limburg en de regio Nijmegen, Maas en Waal. 

Met jarenlange ervaring op het gebied van recruitment op zak, weet &Zo als geen ander hoe vraag en aanbod op een daadkrachtige en bevlogen manier bij elkaar kan worden gebracht. 

Voor meer informatie en/of actuele vacatures kunt u contact opnemen met Sanne Claassen- van Daal | &Zo Arbeidsbemiddeling of Henk van Dreumel | Nuvita BV. 

× Chat