Bedankt voor je afspraak!

Commercieel belwonder | vanuit huis

Over ons

Wij zijn Sanne en Simon Claassen van &Zo Arbeidsbemiddeling, wij brengen mensen die op zoek zijn naar nieuwe kansen samen met lokale werkgevers in de buurt. Bij &Zo geloven we sterk dat werkgeluk een belangrijke sleutel is tot een fijn leven, want je brengt op je werk vaak zelfs meer tijd door dan thuis. Daarom is het onze missie om op een duurzame manier mens en werk met elkaar te verbinden.

Voor het lokale MKB staan we áltijd klaar, ook buiten kantoortijden, ook buiten de gebaande paden. Bij ons vind je doorzetters en enthousiastelingen. Stuk voor stuk toegewijde nieuwe teamleden die het verhaal van jouw bedrijf met passie delen. Of het nu gaat om de sector metaal en techniek, productie, logistiek of commercie, we hebben ervaring in diverse vakgebieden. Voor ons zijn gezelligheid, betekenisvolle gesprekken en regelmatig contact met onze klanten van groot belang.

Al meer dan 6 jaar weten werkzoekenden en werkgevers ons kantoor te vinden. We zijn ontzettend blij dat jij hier nu ook bent! Dit is de eerste stap op weg naar jouw nieuwe werkgeluk!

Contactgegevens

Telefoon: 0485 – 23 22 01
Email: hallo@wijzijnzo.nl

Social Media

Adresgegevens

&Zo Arbeidsbemiddeling
Joop Thijssenstraat 9
5447 BL Rijkevoort

× Chat