Werken bij Nuvita

Nuvita BV, een loonbedrijf in de productie van tabletten, capsules en poeders, is een familiaire, vlakke organisatie waarin medewerkers zich inzetten om producten en diensten zo goed mogelijk aan relaties af te leveren. Producten die bijdragen aan de gezondheid van zoveel mogelijk mensen. Voedingssupplementen voor diverse specifieke en generieke toepassingen worden in de moderne fabriek in Haps geproduceerd, verpakt en naar klanten verstuurd.

Samenwerking met &Zo Arbeidsbemiddeling

Om te kunnen blijven groeien heeft Nuvita enkele jaren geleden &Zo Arbeidsbemiddeling in de arm genomen. &Zo ontzorgt Nuvita op het gebied van werving van nieuwe medewerkers. Zo maken wij de vacatureteksten, zoeken wij actief naar kandidaten, plaatsen wij vacatures op diverse platformen en voeren wij de sollicitatiegesprekken. Een rondleiding in de fabriek is standaard en geeft jou een goede indruk van waar je komt te werken.

Medewerkers ervaren de cultuur als informeel, respectvol, open, gedreven, kritisch en resultaat- en klantgericht. Nuvita staat bekend om haar goede levertijden, kwalitatief uitstekende producten en de service die verleend wordt. Nuvita-waarden die fundamenteel zijn voor het bedrijf: Humanisme, Openheid, Betrokkenheid en Enthousiasme. Deze waarden leiden hoe er binnen Nuvita wordt gewerkt en met elkaar wordt omgaan.

Gratis sporten, een goed pensioen en salaris

Nuvita heeft, bij de nieuwbouw in Haps, gelet op alle facetten van prettig werken. Een luxe sportzaal, die gratis gebruikt kan worden door alle medewerkers, is hier onderdeel van. Ook tref je een ruime kantine. Je kunt rekenen op een goed pensioen, een reiskostenvergoeding (wanneer je verder dan 10km enkele reis van Nuvita woont), een marktconform salaris, een riant kerstpakket en € 100,- netto als cadeau op je verjaardag.

Vacatures bij Nuvita

Nuvita BV is sterk groeiende. Dit betekent dat er gedurende het gehele jaar in de productie, logistiek en op kantoor diverse vacatures open staan. In de productie, dit zijn functies als Productiemedewerker, Operator, Allround Operator en Onderhoudsmonteur, wordt in 2 ploegen gewerkt. Ook in magazijn werkt men in 2 ploegendienst. Op kantoor wordt in dagdienst gewerkt. Dit zijn functies die uiteenlopen van kwaliteitswerk tot customer service. Bekijk de video’s hieronder om een beeld te krijgen van het bedrijf en de werkzaamheden.

× Chat