Interim HR dienstverlening

Personeel is voor elk bedrijf het grootste kapitaal. Een gedegen HR beleid is mede daarom van het grootste belang en een optimaal HR team dé schakel voor een succesvol personeelsbeleid. Wij helpen onze klanten als ze tijdelijk (extra) resources nodig hebben op de afdeling HR.

Tijdelijke invulling

Heeft u een vacante positie die nog niet is ingevuld? Of een vaste medewerker van uw HR team is ziek of vanwege verlof of zwangerschap thuis?

Maar ook bij een tijdelijke piek in het werk kunt u denken aan een Interim HR oplossing!

Projectbasis

Komt uw eigen HR-team niet toe aan het (her)schrijven van het personeelshandboek, het bouwen van een salarishuis, of het in kaart brengen van verschillende arbeidsvoorwaarden en contracten? Wij doen het voor u. Dan kunt u eindelijk het HR-project van uw to-do-lijst afstrepen. 

Optimalisatie HR- beleid

De overstap naar een ander personeelssysteem is een enorme tijdsinvestering. Laat ons op Interim basis het nieuwe systeem voor u implementeren, zodat uw eigen medewerkers genoeg tijd overhouden voor hun normale werk. Twijfelt u soms of uw personeelsadministratie optimaal is ingericht? Of bent u bang dat u veel tijd verliest omdat de processen niet efficiënt zijn? 

Transparant; zoals u van ons gewend bent.

Interim HR dienstverlening tegen een scherp, helder tarief.

Exclusief BTW per uur, reiskosten ad € 0,23 per verreden kilometer, belastingtermijn 14 kalenderdagen.

× Chat